top of page

Wie zijn wij?

De Aut of the Podcast wordt gemaakt door Thijs Fleer en Odette Hageman. 

Thijs Fleer is de ervaringsdeskundige. Hij heeft een licht verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en ADHD. En een aantal jaar terug was Odette Hageman betrokken bij Thijs als zijn gedragswetenschapper. 

Thijs had toen nog veel vragen rondom zijn diagnose autisme,

en wilde hier eigenlijk weinig van weten. Toch merkte hij steeds meer dat hij er niet voor weg kon blijven lopen. Hij heeft toen aan Odette gevraagd of ze het leuk zou vinden om samen een podcast op te nemen over autisme. 

Voor haar was het concept podcast nieuw, maar ze vond het een leuk idee. Omdat Odette nog erg onervaren was met de microfoon, hebben ze eerst samen radio gemaakt in de studio van Radio LoHo van de Twentse Zorgcentra. Beiden beviel het dusdanig goed dat de Aut of the Podcast een feit werd! In april 2019 kwam de eerste aflevering online en inmiddels zijn er al meer dan 10.000 luisteraars geweest. Het einde is nog niet in zicht en beiden hebben nog grootste plannen voor de toekomst!

Review

?? x

Review 

??

IMG_3499_edited.jpg
IMG_0880_edited.jpg

Special Media Awards op 05 November 2021

Vorig jaar hebben wij voor het eerste jaar meegedaan met de Special Media Awards, in de categorie Podcast. Er waren nog twee andere podcasts genomineerd, wat het spannend maakte. 

Uiteindelijk kwam het verlossende woord en bleek dat wij de award hadden gewonnen! Deze staat in de studio van Thijs en wij zijn hier erg trots op!

bottom of page